Ημερίδα για την Αρχιτεκτονική ΕΣΩ

Η 6η ημερίδα ΕΣΩ έρχεται στη Στέγη!

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, διεξάγεται για 6η συνεχόμενη χρονιά η ημερίδα ΕΣΩ. Η ημερίδα ΕΣΩ συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής δημιουργικής σκηνής, και έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού.

H Knauf συμμετέχει ως χορηγός στο συνέδριο ΕΣΩ και παρουσιάζει για πρώτη φορά τα νέα μοντέλα BIM (Building Information Modelling) των συστημάτων ξηράς δόμησης Knauf. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες εξειδικευμένες και έξυπνες λύσεις Knauf για εφαρμογές ακουστικής και ηχομόνωσης.

Τα μοντέλα ΒΙΜ δεν είναι απλά αρχεία σχεδιασμού. Είναι μοντέλα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού, της εκτέλεσης και της διαχείρισης κτιρίων. Τα μοντέλα BIM της Knauf ενσωματώνουν όλες τις πληροφορίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συστημάτων δόμησης Knauf και βοηθούν τον σχεδιαστή να κατανοήσει σε πραγματικό χρόνο την αποδοτικότητα των συστημάτων στη μελέτη και την κατασκευή, να ανανεώσει, να μετρήσει και να κοστολογήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τα μοντέλα του και εν τέλει να παραδώσει ταχύτερα το έργο μειώνοντας το ρίσκο και το κόστος προς τον πελάτη του.

By | 2017-04-04T20:39:10+02:00 March 1st, 2017|Categories: Αρχιτεκτονική|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment