Έτοιμος σοβάς με βάση το γύψο Knauf MP75L – Πιστοποιητικό οικολογικής συμπεριφοράς

cutout_kngr_3604_teaser_small_noline_1Ο σοβάς μηχανής MP 75L  είναι ένα ελαφρύ και ιδιαίτερα αποδοτικό προαναμεμειγμένο κονίαμα σοβά με βάση το φυσικό γύψο, ελεγμένης γυψοειδούς βάσης με ειδικά πρόσμικτα για δημιουργία λείων επιφανειών σε εσωτερικούς χώρους.

Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς τοίχους και οροφές για δημιουργία λείων, επίπεδων ή ελεύθερα διαμορφωμένων επιφάνειών. Εφαρμόζεται σε όλα τα είδη τοιχοποιών, μπετόν καθώς και σε υπόβαθρα ικανά να φέρουν σοβά.

Οι έτοιμοι σοβάδες Knauf δε δημιουργούν αλλεργίες στην επαφή με το δέρμα και στην αναπνοή. Οι πρώτες ύλες των έτοιμων σοβάδων είναι φυσικά ορυκτά, δεν είναι διαβρωτικά, ούτε καυστικά.

Επιτυγχάνουν απόλυτα λεία επιφάνεια χωρίς σπατουλάρισμα. Χάρη στην πορώδη δομή τους αναπνέουν και ρυθμίζουν το κλίμα του χώρου.

Δημιουργούν άνεση και ζεστασιά. Το μικροκλίμα που δημιουργείται μέσα στο σπίτι επιτρέπει στην εσωτερική θερμοκρασία και στην υγρασία να παραμένουν σταθερές.

Το Ινστιτούτο Δομικής βιολογίας του Rosenheim εξέτασε και πιστοποίησε την υγιεινή και οικολογική συμπεριφορά τoυ Knauf MP75L και είναι διαθέσιμο εδώ

 

(image 1 :test)

By | 2017-02-26T12:33:27+02:00 October 6th, 2016|Categories: Γενικά|0 Comments

Leave A Comment