Νέα ειδική σανίδα Knauf [GUARD]EX® για προσόψεις

Η νέα ειδική σανίδα Guardex® είναι άκαυστη κατηγορίας πυραντοχής Α1 χαμηλού βάρους, φιλική στο περιβάλλον, ανθεκτική στο νερό, τη μούχλα, την υγρασία και στις καιρικές συνθήκες χάρη στον ειδικής επεξεργασίας γυψοπυρήνα της και στην εξωτερική της επένδυση με υαλούφασμα και στις δύο πλευρές.

Οι σανίδες Guardex® χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο σκούρο μπλε υαλούφασμα σελουλόζης και στην ειδική σύνθεση του πυρήνα της έχει υψηλή αντοχή στην υγρασία και έχει ελάχιστες συστολοδιαστολές στις θερμοκρασιακές αυξομειώσεις, με αποτέλεσμα την άριστη συμπεριφορά της σε όλες της κλιματικές μεταβολές. Μπορούν να παραμείνουν εκτεθιμένες εώς και 12 μήνες, με συνέπεια όλες οι εσωτερικές εργασίες να μπορούν να συνεχίζονται σύμφωνα με τα σχέδια ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Οι σανίδες Guardex προσφέρουν τέλειο υπόβαθρο για συστήματα ETICS με διογκωμένη πολυστερίνη (EPS). Το ειδικά σχεδιασμένο υαλούφασμα περέχει βελτιωμένη πρόσφυση για την επικόλληση των θερμομονωτικών πλακών. Οι σανίδες Guardex® τοποθετούνται με τον ίδιο τρόπο όπως όλα τα συστήματα ξηράς δόμησης. Είναι εύκολες στην επεξεργασία και στην τοποθέτησή τους. Μπορούν εύκολα να κοπούν με φαλτσέτα ή μαχαίρι κοπής, να βιδωθούν με ειδικές βίδες και να καμπυλωθούν.

http://www.knauf.gr/cutout/cutout_kngr_13963_popup_1.jpgTα συστήματα προσόψεων Knauf Guardex® στα οποία η νέα σανίδα αποτελεί το ιδανικό υπόβαθρο, είναι τα εξής:

Σύστημα Guardex® εξωτερικής τοιχοποιίας με εξωτερική θερμομόνωση (ETICS) H εξωτερική τοιχοποιία Knauf Guardex® με εξωτερική θερμομόνωση αποτελείται από μεταλλικό σκελετό ο οποίος στερεώνεται στο φέρων σκελετό της κατασκευής και ινώδες μονωτικό υλικό ενδιάμεσα για την προσθήκη θερμομονωτικών και ηχομονωτικών ιδιοτήτων. Η κατασκευή επενδύεται με γυψοσανίδες εσωτερικά και με Knauf Guardex® εξωτερικά. Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Knauf Thermoprosopsis εφαρμόζεται στην εξωτερική πλευρά της τοιχοποιίας.

Σύστημα Guardex® εξωτερικής επένδυσης με εξωτερική θερμομόνωση (ETICS)

H εξωτερική επένδυση Guardex® με εξωτερική θερμομόνωση αποτελείται από μεταλλικό σκελετό ο οποίος στερεώνεται στο φέρων σκελετό της κατασκευής και εφόσον απαιτείται στην υπάρχουσα τοιχοποιία με τη χρήση μεταλλικών γωνιών τύπου L. Ενδιάμεσα των μεταλλικών προφίλ εγκιβωτίζεται ινώδες μονωτικό υλικό για την προσθήκη θερμομονωτικών και ηχομονωτικών ιδιοτήτων. Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Knauf Thermoprosopsis εφαρμόζεται στην εξωτερική πλευρά της τοιχοποιίας.

Σύστημα Guardex® εξωτερικής τοιχοποιίας με αεριζόμενη διακοσμητική όψη

H εξωτερική τοιχοποιία Guardex® με αεριζόμενη διακοσμητική όψη αποτελείται από μεταλλικό σκελετό ο οποίος στερεώνεται στο φέρων σκελετό της κατασκευής και ινώδες μονωτικό υλικό ενδιάμεσα για την προσθήκη θερμομονωτικών και ηχομονωτικών ιδιοτήτων. Η κατασκευή επενδύεται με γυψοσανίδες εσωτερικά και με Guardex® εξωτερικά το οποίο παραμένει ως υπόβαθρο για την προσθήκη αεριζόμενης διακοσμητικής όψης.

To Tεχνικό τμήμα και οι μηχανικοί προώθησης Knauf είναι πάντα στη διάθεσή σας για τεχνική υποστήριξη και ενημέρωση για την νέα αυτή σανίδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε το Φύλλο Τεχνικής περιγραφής της σανίδας Knauf Guardex.

By | 2014-09-10T12:33:48+02:00 September 10th, 2014|Categories: Γενικά|0 Comments

Leave A Comment