Σεμινάριο Passive House Basics με την υποστήριξη της KNAUF Γυψοποιία και της Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ

Passive_House_Logo_3002051Η πετυχημένη σειρά των σεμιναρίων Passive House Basics, που έχουν μέχρι σήμερα παρακολουθήσει 250 μηχανικοί, συνεχίζεται με το έβδομο στη σειρά και πρώτο στη Θεσσαλία σεμινάριο, που θα γίνει στη Λάρισα στις 18 Μαίου σε συνεργασία με το ΤΕΕ Θεσσαλίας και με την στήριξη της KNAUF Γυψοποιία ΑΕΒΕ και του μέλους του ΕΙΠΑΚ Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ.

Η Knauf σκέφτεται, σχεδιάζει και δημιουργεί με γνώμονα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά στα συστήματα δόμησης, διατηρεί το ανθρώπινό της πρόσωπο και την οικολογική της συνείδηση χωρίς να διαχωρίζει τις έννοιες οικολογία και οικονομία. Το εργοστάσιο της Knauf στο Στάνο Αμφιλοχίας εκτείνεται σε 100 στρέμματα γης, εκ των οποίων 13 στρέμματα είναι κτιριακή κάλυψη. Στον ίδιο περίπου γεωγραφικό χώρο λειτουργεί και λατομείο γύψου (180 στρέμματα) της επιχείρησης. Το εργοστάσιο λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως ενώ σημαντικό τμήμα της παραγωγής του εξάγεται προς τις Βαλκανικές χώρες, Ανατολική Μεσόγειο και Βόρειο Αφρική. Η Knauf διαθέτει μία καθετοποιημένη παραγωγή από την α’ ύλη, το γύψο, προϊόν δικής της εξόρυξης που μεταποιείται στις εγκαταστάσεις της σε ολοκληρωμένα δομικά στοιχεία (γύψος, γυψοσανίδα) με μεγίστη προστιθέμενη αξία. Σε ένα άρτιο εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα τμήμα, πραγματοποιείται καθημερινά ειδικός έλεγχος των α” υλών πριν τη χρήση τους στα παραγωγικά τμήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι για την παρακολούθηση του σεμιναρίου PASSIVE HOUSE BASICS υπάρχουν δύο επιλογές.
1. Να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, ως μη μέλος του ΕΙΠΑΚ, με κόστος 50 ευρώ. Θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό για τη συμμετοχή στο λογαριασμό του ΕΙΠΑΚ στην Τραπεζα Πειραιως (ΙΒΑΝ GR43 0172 1930 0051 9305 9610 644) και να μας αποστείλετε την απόδειξη με email η με φαξ στο 211 4088417, μαζί με τα στοιχεία σας.
2. Να εγγραφείτε μέλος στο ΕΙΠΑΚ με ετήσια συνδρομή, οπότε δικαιούστε μεταξύ άλλων και την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου δωρεάν Έχετε όμως πολύ περισσότερα προνόμια. Περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να γίνετε μέλη του ΕΙΠΑΚ και για τα προνόμια που θα έχετε, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας στις ενότητες «Γινε μέλος» και «Παροχές Μελών» δεξιά στο κάθετο μενού.
Σε όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια μας δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης.Οι θεσεις ειναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρα προτεραιότητας.

Πηγή: eipak.org

Leave A Comment