6ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2012

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής (ΕΛ.ΙΝ.Α.) με αφετηρία το έτος 2002, διοργανώνει ανά διετία το Πανελλήνιο Συνέδριο Ακουστικής. Το 2012, το 6ο κατά σειρά συνέδριο «ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2012» διοργανώνεται από κοινού από τα Τμήματα Τεχνών Ήχου και Εικόνας και Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην πόλη της Κέρκυρας, στις 8 έως 10 Οκτωβρίου.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανάδειξη της εργασίας των σύγχρονων Ελλήνων επιστημόνων στον τομέα της ακουστικής, η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πρόσφατης έρευνας στο πεδίο αυτό, καθώς και η γνωριμία και προώθηση της συνεργασίας όσων ασχολούνται με την ακουστική και τις εφαρμογές της.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου η εταιρεία Knauf θα έχει stand ενημέρωσης των συνέδρων για τα νέα συστήματα ακουστικών οροφών και επενδύσεων, όπως:

1. Ολοκληρωμένο kit έτοιμων ακουστικών πανέλων ADIT
της Knauf Danoline. Το ADIT είναι ένα σύστημα εργοστασιακά προβαμμένων γυψοσανίδων οβάλ διάτρησης, διαστάσεων 45x240cm, που μπορούν να αναρτηθούν γρήγορα και εύκολα στους υφιστάμενους τοίχους μίας αίθουσας προκειμένου να βελτιώσουν την ακουστική της ποιότητα. Παραδίδεται σε ένα ολοκληρωμένο kit συσκευασίας που απαρτίζεται από τις διάτρητες γυψοσανίδες, τις μεταλλικές διατομές “Z” για την κρέμαση των γυψοσανίδων στον τοίχο, τον ορυκτοβάμβακα για την εσωτερική πλήρωση του πανέλου, τα περιμετρικά προφίλ απόληξης των γυψοσανίδων, καθώς και οδηγίες τοποθέτησης.

2. Το σύστημα Unity 6 της Knauf Danoline. Πρόκειται για επισκέψιμες κασέτες γυψοσανίδας, διαστάσεων 60x60cm, με την καινοτομία της πλήρους στρογγυλής διάτρησης (οπές διαμέτρου 6mm) που αναρτώνται σε κρυφό σκελετό Ταυ 24mm. Σε αντίθεση με τις συμβατικές κασέτες οροφών, οι πλάκες του Unity 6 δεν έχουν περιμετρική πατούρα και δίνουν την εικόνα συνεχούς διάτρησης σε όλη την επιφάνεια της οροφής. Παράλληλα, η οροφή είναι πλήρως επισκέψιμη

Leave A Comment