Κύπρος: Νέα οικιστική επένδυση 15εκ.ευρώ στη Λάρνακα

67f6979cb5241dfadef0c96dd195bd5b_LΈνα μεγάλο οικιστικό συγκρότημα, ύψους €15.000.00, που θα αποτελείται από πολυτελή οροφοδιαμερίσματα πρόκειται να κατασκευάσει η εταιρεία “Africanos Property Developers Ltd” σε συνεργασία με τον Λιβανέζο επενδυτή Yusuf Kanaan στην πόλη της Λάρνακας.

Το έργο αυτό θα κατασκευαστεί στον κυκλικό κόμβο νέου Γ.Σ.Ζ Λάρνακας στην είσοδο της Λάρνακας (12 οικόπεδα).

Για τη διεκπεραίωση του έργου θα προσληφθεί ένας αριθμός εταιρειών οι οποίες με τη σειρά τους θα παρέχουν εργασία και ανάπτυξη στην τοπική κοινότητα.

Περιγραφή του Έργου
Το έργο βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιοχές της Λάρνακας. Θα συμπεριλαμβάνει τρία οικιστικά συγκροτήματα με πολυτελή διαμερίσματα με μεγάλο κήπο και πισίνα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και τα πρώτης τάξεως υλικά είναι μερικά από τα συστατικά επιτυχίας του έργου. Ο συνδυασμός υψηλής αισθητικής με την ιδανική τοποθεσία θα κάνουν αυτό το έργο να ξεχωρίσει.

Σκοπός
Οι αγοραστές θα είναι υψηλοί εισοδηματίες ως επί τω πλείστων από το Λίβανο. Αυτό είναι πολύ θετικό διότι θα εισρεύσει φρέσκο χρήμα στην Αγορά της Λάρνακας. Οι επενδυτές σε συνεργασία με την Africanos Property Developers Ltd, σκοπεύουν να φέρουν ανάπτυξη στην περιοχή.

Πηγή: www.ypodomes.com

By | 2016-05-27T08:29:03+02:00 May 27th, 2016|Categories: Γενικά|Tags: , |0 Comments

Leave A Comment