Knauf Club

cutout_kngr_16176_teaser_big_complete_1Το Knauf Club είναι το νέο club τεχνιτών συστημάτων Knauf. Δικαίωμα ένταξης ως μέλη στο Knauf Club έχουν αποκλειστικά όσοι συμμετείχαν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Knauf σε Αμφιλοχία και Θεσσαλονίκη που έχουν πραγματοποιηθεί από το 1994 έως και σήμερα.

Όλα τα μέλη του Knauf Club λαμβάνουν την ειδική προσωποποιημένη κάρτα μέλους με το ονοματεπώνυμό τους και τον μοναδικό κωδικό μέλους. Με τη χρήση της κάρτας μέλους το μέλος του Knauf Club έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την εγγραφή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.knaufclub.gr και να ενεργοποιήσει την κάρτα του.

Με την εγγραφή στο Knauf Club τα μέλη κερδίζουν αυτόματα τη δυνατότητα αγοράς εργαλείων και μέσων προώθησης Knauf απευθείας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.knaufclub.gr. Παράλληλα, με κάθε αγορά κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα να κερδίσει πόντους τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει σε επόμενες αγορές στο www.knaufclub.gr. Επίσης, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν όλες τις προσφορές Knauf που θα ανακοινώνονται στο www.knaufclub.gr.

Μόνο εφόσον επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας στο www.knaufclub.gr θεωρείστε μέλη του Knauf Club και η κάρτα σας ενεργοποιείται. Σε κάθε άλλη περίπτωση η κάρτα μέλους Knauf Club θα παραμείνει απενεργοποιημένη.

Επιπλέον των αγορών σας σε εργαλεία Knauf, στο www.knaufclub.gr έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τα παρακάτω:

  • Διαφημιστικό υλικό από την Boutique Knauf όπως μπλούζες, φόρμες, καπέλα, δείγματα κλπ, με το λογότυπο του KnaufClub.
  • Την ηλεκτρονική εφαρμογή Knauf Cube η οποία σας προσφέρει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η Knauf. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, να εγγραφείτε στο Knauf Cube και καλή περιήγηση. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή Knauf Cube εδώ.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία σχετικά με την κάρτα μέλους Knauf Club και τη χρήση του ιστοτόπου www.knaufclub.gr, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κο Νίκο Βρεττό στο 2109310567 ή στο info@knaufclub.gr .

Γίνετε μέλη του Knauf Club και αγοράστε εργαλεία Knauf από το www.knaufclub.gr

By | 2015-12-22T12:25:36+02:00 December 22nd, 2015|Categories: Γενικά|Tags: , |0 Comments

Leave A Comment