Ηράκλειο: Σε δημοπράτηση η ολοκλήρωση του Συνεδριακού Πολιτιστικού Κέντρου

f66ca95ae395fec0457150cdb0170fed_LΣε δημοπράτηση είναι και επίσημα το φιλόδοξο έργο της ολοκλήρωσης του Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Τουρισμού και Ανάπτυξης Ηρακλείου (ΔΕΠΤΑΗ) ΑΕ ΟΤΑ, Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Το έργο έχει κόστος 11.390.587,20 ευρώ (ποσό με ΦΠΑ) και ο χρόνος περαίωσης των εργασιών έχει οριστεί σε 540 μέρες (18 μήνες περίπου). Η δημοπράτηση θα γίνει στις 16 Ιουνίου 2015 και αν όλα πάνε καλά τα πρώτα έργα θα ξεκινήσουν στο τέλος του έτους και θα ολοκληρωθούν στα μέσα του 2017.

Σήμερα το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου φτάνει κοντά στα 26.000 τ.μ.  και αναμένεται με αυτό το έργο το συνολικό κόστος να ξεπεράσει 45.000.000 ευρώ.

Στην τελική του μορφή θα φιλοξενεί παραστάσεις, συνέδρια, ενώ για τις εμπορικές δραστηριότητες θα περιλαμβάνει εστιατόρια, καφετέριες, ενοικιάσεις των αιθουσών του.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Αντικείμενο του έργου είναι, κατ΄ αρχήν η εκπόνηση ειδικών μελετών (επιπέδου Οριστικής μελέτης που θα υποβληθούν κατά την κατάθεση της Προσφοράς και της εκπόνησης πλήρους Μελέτης Εφαρμογής στη συνέχεια, (μετά την υπογραφή σύμβασης) σύμφωνα με τον «Κανονισμό Μελετών Έργου».

Βάση θα είναι τα τεχνικά στοιχεία της μελέτης της Υπηρεσίας, και τα λοιπά συμβατικά τεύχη, καθώς και η κατασκευή όλων των απαιτούμενων εργασιών, προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού και η παράδοση του έργου έτοιμου για χρήση, μέσα στο προβλεπόμενο συμβατικό χρόνο δηλαδή η κατασκευή των Συμπληρωματικών οικοδομικών και Η/Μ εργασιών στις ειδικές αίθουσες και στο λοιπό κτίριο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Επίσης συμπεριλαμβάνεται και η κατασκευή των Ειδικών Θεατρολογικών Συστημάτων, του Εξοπλισμού των κτιρίων και τελικά η πλήρης ολοκλήρωση του έργου του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, και η θέση του σε λειτουργία σύμφωνα με το Τεύχος Συνοπτικής Καταγραφής Αντικειμένου και τα Τεύχη Τεχνικών Περιγραφών.

Πηγή: ypodomes.com

By | 2015-02-26T12:28:34+02:00 February 26th, 2015|Categories: Γενικά|Tags: , |0 Comments

Leave A Comment