6ο σεμινάριο PASSIVE HOUSE BASICS στην εταιρεία Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ

Pathitiko_ktirioΤο σεμινάριο απευθύνεται σε μηχανικούς κάθε είδους καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων του οικοδομικού τομέα. Είναι το πρώτο από μια σειρά σεμιναρίων που οδηγούν, εφόσον ο συμμετέχων το επιθυμεί, στην πιστοποίηση του ως “Passive house designer/consultant” .

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί 5 PHB με επιτυχία, τρία στην Αθήνα ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Πάτρα. Πάνω από 200 συνάδελφοι μηχανικοί και στελέχη τεχνικών και εμπορικών εταιρειών τα έχουν παρακολουθησει.

Το 6ο σεμινάριο PASSIVE HOUSE BASICS θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου ημέρα Σάββατο, στις εγκαταστάσεις της Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ, την ΒΙ.ΠΕ της Λαμίας και θα καλύψει την Κεντρική Ελλάδα.

Υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις. Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Οι ενότητες του σεμιναρίου είναι οι εξής:

  • Εισαγωγή. Το πρότυπο Passive House
  • Κέλυφος κτιρίου. Εξάλειψη Θερμογεφυρών. Αεροστεγανότητα
  • Κουφώματα. Προδιαγραφές και τοποθέτηση
  • Θέρμανση και ψύξη
  • Αερισμός και εσωτερική ποιότητα αέρα
  • Ενεργειακό ισοζύγιο. Το λογισμικό PHPP
  • Τα οικονομικά της κατασκευής
  • Πιστοποίηση νέων και υφιστάμενων κτιρίων. Παραδείγματα εφαρμογών

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου γίνεται επίσης παρουσίαση των προϊόντων της χορηγού εταιρείας και διδεται ενημερωτικό υλικό.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι περίπου 7 ώρες και ξεκινάει στις 10 το πρωι. Για την παρακολούθηση του υπάρχουν δύο επιλογές.

 

1. Να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, ως μη μέλος του ΕΙΠΑΚ, οπότε το κόστος είναι 50 ευρώ. Θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό για τη συμμετοχή στο λογαριασμό του Ινστιτούτου στην Τραπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ  GR43 0172 1930 0051 9305 9610 644) και να μας αποστείλετε την απόδειξη με email η με φαξ στο 211 4088417, μαζί με τα στοιχεία σας.

2. Να εγγραφείτε μέλος στο ΕΙΠΑΚ με ετήσια συνδρομή φυσικού προσώπου 90 ευρώ, οπότε δικαιούστε μεταξύ άλλων και την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου δωρεάν  Έχετε όμως πολύ περισσότερα προνόμια. Περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να γίνετε μέλη του ΕΙΠΑΚ και για τα προνόμια που θα έχετε, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.eipak.org στις ενότητες “Γινε μέλος” και ” Παροχές Μελών” δεξιά στο κάθετο μενού.

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια μας δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για τα σεμινάρια μας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.eipak.org

Leave A Comment