Νέα προϊόντα Knauf – Knauf Fina & Knauf Latex Magic

 

Knauf Fina & Knauf Latex Magic

Συμπληρώνοντας τις λύσεις και τα συστήματα που προσφέρει η εταιρία Knauf στην επεξεργασία επιφανειών και των βελτιωτικών κονιαμάτων, εντάσσει στην προϊοντική της σειρά τον υπέρλευκο στόκο σπατουλαρίσματος για εσωτερικούς χώρους Knauf Fina Extra White και το βελτιωτικό κονιαμάτων Knauf Latex Magic.

Η Knauf Fina είναι ένας υπέρλευκος στόκος σπατουλαρίσματος εσωτερικής χρήσης σε μορφή σκόνης. Είναι εύκολη στην εφαρμογή και στο στρώσιμο, τρίβεται εύκολα, έχει εξαιρετικές ιδιότητες γεμίσματος και αντοχή στις ρηγματώσεις και προσδίδει εξαιρετική λεία τελική επιφάνεια. Χρησιμοποιείται για το σπατουλάρισμα και φινίρισμα εσωτερικών τοιχοποιιών και οροφών διαφόρων υποβάθρων όπως τσιμεντοσοβά, γυψοσοβά, μπετόν, γυψοσανίδα κλπ., και εφαρμόζεται με σπάτουλα, με ρολό ή με μηχανή.

To Knauf Latex Μagic είναι πολυμερικό γαλάκτωμα SBR που λειτουργεί ως βελτιωτικό, ενισχυτικό κονιαμάτων με βάσει το τσιμέντο. Το Knauf Latex Magic προστιθέμενο στα δομικά κονιάματα αυξάνει θεαματικά τις ιδιότητές τους όπως, την ελαστικότητα και την πρόσφυση. Επιπλέον, συνεισφέρει στη στεγανότητα επιφάνειας και βελτιώνει την εργασιμότητα και πλαστικότητα του νωπού κονιάματος αυξάνοντας τις αντοχές του υλικού. Αποτελεί την ιδανική λύση βελτιωτικού προσμίκτου για τσιμεντοκονίες δαπέδων, σοβάδες, κόλλες πλακιδίων και επισκευαστικά κονιάματα.

 

 

By | 2018-02-06T09:09:25+02:00 October 10th, 2017|Categories: Ανακαίνιση, Γενικά|0 Comments

Leave A Comment