Knauf FE 60 Magic: Nέο αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα δαπέδων γενικής χρήσης

Τα υλικά γεμίσματος και επίστρωσης δαπέδων στην κατασκευή αποτελούν μια ιδιαίτερη πρόκληση για τη βιομηχανία δομικών υλικών. Πλειάδα απαιτήσεων όπως αντοχή, ανθεκτικότητα, διάρκεια, λειτουργικότητα και αποδοτικότητα πρέπει να ικανοποιηθούν σε λογικό κόστος.

Η εταιρεία Knauf Γυψοποιία ΑΒΕΕ, αξιοποιώντας Γερμανική τεχνογνωσία, ανέπτυξε ειδικά για τα δεδομένα της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς το FE 60 Magic. Ένα νέο αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα δαπέδων γενικής χρήσης με βάση το ανθρακικό ασβέστιο, θειικό ασβέστιο και ειδικά πρόσμικτα.

Το FE 60 Magic δίνει γρήγορες λύσεις στην κατασκευή αφού εφαρμόζεται ως σύστημα αυτοεπιπεδούμενου δαπέδου αντί τσιμεντοκονίας πάνω σε σταθερό υπόβαθρο, σε πάχος 10mm έως 60mm καθώς και ως σύστημα αυτοεπιπεδούμενου πλωτού δαπέδου πάνω σε ενδοδαπέδια θέρμανση σε πάχος 35mm έως 60mm.  

Η εφαρμογή του είναι πολύ εύκολη και δεν απαιτεί εξειδίκευση ή ειδικό εξοπλισμό καθώς το FE 60 Magic είναι κατάλληλο για εφαρμογή με το χέρι ή με μηχανή και προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης µεγάλης ποικιλίας τελικών δαπέδων.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του Knauf FE 60 Magic εδώ

By | 2017-07-17T22:36:07+02:00 July 17th, 2017|Categories: Γενικά|0 Comments

Leave A Comment