TÜV HELLAS (TÜV NORD) – KNAUF

cutout_kngr_16302_teaser_big_complete_1Ανάπτυξη Μόνιμης Συνεργασίας για την Πιστοποίηση Επαγγελματιών

Η εταιρεία KNAUF Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε. πρωτοπόρος στη βιομηχανία παραγωγής προϊόντων και συστημάτων δόμησης και ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) πρωτοπόρος στην πιστοποίηση επαγγελματιών (πιστοποίηση προσώπων), ενώνουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους αναπτύσσοντας για πρώτη φορά συνεργασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης επαγγελματιών τεχνιτών.

Η συνεργασία αυτή προέκυψε από την πηγαία ανάγκη της κατασκευαστικής αγοράς να χρησιμοποιεί ποιοτικά και ασφαλή υλικά και ταυτόχρονα να εφαρμόζει τις σωστές τεχνικές τοποθέτησης και συναρμογής τους. Η συνεργασία αφορά στην οργάνωση άρτιων εκπαιδεύσεων στα εκπαιδευτικά Κέντρα της KNAUF σε Θεσσαλονίκη και Αμφιλοχία και στην οργάνωση αξιόπιστων εξετάσεων πιστοποίησης ικανότητας, στα ίδια Κέντρα.

Οι κατηγορίες των επαγγελματιών που έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης είναι οι ακόλουθες:

  • Τεχνίτες Ξηράς Δόμησης,
  • Τεχνίτες Έτοιμων Σοβάδων KNAUF και
  • Τεχνίτες Εξωτερικής Θερμομόνωσης KNAUF THERMOPROSOPSIS,

οι οποίοι λαμβάνοντας το Πιστοποιητικό της TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιδεικνύουν την άρτια τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και την ολοκληρωμένη κατάρτισή τους και αποκτούν με αυτόν τον τρόπο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σύγχρονο ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Σημειώνεται πως η εταιρεία KNAUF είναι πιστοποιημένη από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001, ISO 14001, Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία OHSAS 18001 και για τα προϊόντα Δομικών κατασκευών.

Οι Εταιρείες

KNAUF Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε.

Η εταιρεία Knauf Γυψοποιία ΑΒΕΕ με δυναμικό εργαζομένων σήμερα 140 περίπου άτομα – 100 στο εργοστάσιο Αμφιλοχίας και 40 στην Αθήνα και άλλες πόλεις – είναι μέλος του ομίλου Knauf. Με εταιρικό κεφάλαιο προερχόμενο εξ ολοκλήρου από τη Γερμανία, ξεκίνησε τη βιομηχανική και εμπορική δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 1991 με την παραγωγή γύψου και γυψοσανίδας στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στην Αμφιλοχία. Έκτοτε, παράγει και προσφέρει στην Ελληνική αγορά ολοκληρωμένα συστήματα δόμησης τοιχοποιιών, οροφών, έτοιμων σοβάδων, δαπέδων, θερμομόνωσης, μόνωσης και άλλων εξειδικευμένων εφαρμογών κτηρίων. Το εργοστάσιο της Knauf στο Στάνο Αμφιλοχίας εκτείνεται σε 100 στρέμματα γης, εκ των οποίων 13 στρέμματα είναι κτιριακή κάλυψη. Στον ίδιο περίπου γεωγραφικό χώρο λειτουργεί και λατομείο γύψου (180 στρέμματα) της επιχείρησης. Η Knauf διαθέτει μία καθετοποιημένη παραγωγή από την α’ ύλη, το γύψο, προϊόν δικής της εξόρυξης που μεταποιείται στις εγκαταστάσεις της σε ολοκληρωμένα δομικά στοιχεία (γύψος, γυψοσανίδα) με μεγίστη προστιθέμενη αξία. Επίσης, η Knauf διαθέτει παραγωγική μονάδα ετοιμόχρηστων κονιαμάτων στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Η Knauf σαν παραγωγός και προμηθευτής δομικών υλικών ευθύνεται μόνο για την ποιότητα των προιόντων που διαθέτει στην αγορά, δεν ασκεί κανέναν έλεγχο στην τοποθέτηση ή εφαρμογή τους και δεν φέρει καμία ευθύνη για την ποιότητα κατασκευής τους.

TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Είμαστε ένας πρωτοπόρος φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP, που προσφέρει πιστοποίηση επαγγελματιών (πιστοποίηση προσώπων) σε πλήθος ειδικοτήτων, σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης, του τουρισμού. Εφαρμόζουμε πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες οι οποίες είναι ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, παρέχοντας πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων. Στην Ελλάδα ο Φορέας δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Έχουμε καταφέρει να συνδέσουμε το όνομά του Φορέα με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες μας στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών, προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία.

Media contacts:

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Μεσογείων 282, 155 62 Χολαργός, Τηλ.: 215 2157400, info@tuvhellas.gr, www.tuvhellas.gr

KNAUF Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε.: Ευριπίδου 10, 176 74 Καλλιθέα, Τηλ.: 210 9310567,9, Knauf@knauf.gr, www.knauf.gr

Σύμβουλοι Επικοινωνίας: CONCEPT Communication Strategies ~ Γιώτα Χουλιαρά ~ 210 8025662 ~ yhouliara@conceptcom.gr

By | 2016-02-16T09:18:10+02:00 February 16th, 2016|Categories: Γενικά|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment