Οδηγίες ασφαλούς φόρτωσης

cutout_kngr_16282_teaser_big_complete_1Η ασφάλεια στη φόρτωση και μεταφορά των εμπορευμάτων αποτελεί ευθύνη όλων των συμβαλλόμενων μερών στην αλυσίδα διακίνησης των προϊόντων.

Με γνώμονα αυτό, η Knauf ανέπτυξε έναν οδηγό για την ασφαλή φόρτωση και μεταφορά όλων των εμπορευμάτων της. Οι κανόνες ασφαλούς φόρτωσης εφαρμόζονται σε όλες τις φορτώσεις εμπορευμάτων που πραγματοποιούνται στους χώρους φόρτωσης των εργοστασίων μας σε Αμφιλοχία και Θεσσαλονίκη.

Με σκοπό την εκπαίδευση και μεταφορά τεχνογνωσίας για ένα θέμα που αφορά όλους, πραγματοποιήθηκαν πολλαπλά σεμινάρια ασφαλούς φόρτωσης και μεταφοράς εμπορευμάτων για όλους τους εμπλεκόμενους στη φόρτωση, το τμήμα φορτώσεων της Knauf, τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες καθώς και τους υπεύθυνους φορτώσεων των εμπορικών συνεργατών. Στα σεμινάρια αναπτύχθηκαν όλες οι μέθοδοι και όροι ασφαλούς φόρτωσης και μεταφοράς εμπορευμάτων που διακινεί η Knauf και που προβλέπει η Ελληνική, η Ευρωπαϊκή νομοαθεσία και τα διεθνή πρότυπα. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις φόρτωσης στο χώρο φορτώσεων για την επισήμανση κρίσιμων σωστών πρακτικών.

Δείτε τον οδηγό για την ασφαλή φόρτωση και μεταφορά
φορτίων Knauf.

By | 2016-02-10T09:43:40+02:00 February 10th, 2016|Categories: Γενικά|Tags: , |0 Comments

Leave A Comment