Οικολογικός ορυκτοβάμβακας με τεχνολογία Ecose

Νέα γενιά φυσικού ορυκτοβάμβακα από την Knauf Insulation

Η Knauf Insulation παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό ορυκτοβάμβακα που μειώνει την περιεχόμενη ενέργεια του υλικού και επιτυγχάνει μέγιστη περιβαλλοντική προστασία σύμφωνα με την κατοχυρωμένη ECOSE® Technology. Δεδομένου ότι ήδη η μόνωση με ορυκτοβάμβακες θεωρείται ότι έχει την καλύτερη απόδοση ως μόνωση με πολύ μικρή επίδραση στο περιβάλλον, αυτό το προϊόν ενισχύει την κυρίαρχη θέση του ορυκτοβάμβακα ως μονωτικό προϊόν του μέλλοντος.

Τα προϊόντα ορυκτοβάμβακα της Knauf Insulation με την ECOSE® Technology πλεονεκτούν χάρη σε ένα συνδέτη χωρίς φορμαλδεΰδη, ο οποίος παράγεται από οργανικό υλικό που είναι σύντομα ανανεώσιμο χωρίς να περιλαμβάνει χημικά με βάση το πετρέλαιο. Η τεχνολογία αυτή έχει αναπτυχθεί για τους ορυκτοβάμβακες, εμπλουτίζοντας τα περιβαλλοντικά τους χαρακτηριστικά χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή τους σε θερμομόνωση, ακουστική και πυρασφάλεια. Η τεχνολογία του συνδέτη ECOSE® καταναλώνει 70% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς συνδέτες που έχουν βάση το πετρέλαιο. Οι ορυκτοβάμβακες της Knauf Insulation, διαθέτουν υψηλό ανακυκλώσιμο και ανανεώσιμο περιεχόμενο, που οδηγεί σε καλύτερη απόδοση σε σχέση με την περιεχόμενη ενέργειά τους. Τα μονωτικά προϊόντα που κατασκευάζονται με την ECOSE® Technology δεν περιλαμβάνουν χρωστικές ουσίες και τεχνητά χρώματα – τα χρώματα είναι εντελώς φυσικά.

Οι ορυκτοβάμβακες της Knauf Insulation με την ECOSE® Technology ξεχωρίζουν από το φυσικό καφέ χρώμα και την ονομασία ECOSE® καθαρά εμφανιζόμενη σε όλες τις συσκευασίες. Η ECOSE® Technology θα είναι σταδιακά διαθέσιμη σε όλα τα προϊόντα ορυκτοβάμβακα της Knauf Insulation.

Οι φυσικοί ορυκτοβάμβακες της Knauf Insulation με ECOSE Technology δεν μοιάζουν με κανένα άλλο μονωτικό υλικό που έχετε δοκιμάσει:

· Απαλότερη αίσθηση

· Λιγότερη σκόνη

· Άοσμο

· Ευκολία στο κόψιμο

Φυσικό καφέ χρώμα: Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα ή πρόσθετες χρωστικές ουσίες.

Το φυσικό καφέ χρώμα αντιπροσωπεύει ένα υψηλό επίπεδο βιωσιμότητας και διαχείρισης που δεν είχε επιτευχθεί μέχρι τώρα:

  • Παραγωγή από φυσικές ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες και συνδέτη με τεχνολογία βιολογικής βάσης χωρίς φορμαλδεΰδη, φαινόλες, ακρυλικά, χωρίς τεχνητά χρώματα, αποχρωματισμό ή επιπρόσθετες χρωστικές·
  • Συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα συγκριτικά με τους παραδοσιακούς ορυκτοβάμβακες·
  • Μειώνει την επίδραση στο περιβάλλον μέσω της χρήσης λιγότερης περιεχόμενης ενέργειας·
  • Μειώνει την μόλυνση από τις βιομηχανικές εκλύσεις και τους κινδύνους στο χώρο εργασίας·
  • Βελτιώνει συνολικά τη συμβολή στην αειφορία στα κτίρια στα οποία χρησιμοποιείται ·
  • Ανταγωνιστικό κόστος σχετικά με τους παραδοσιακούς μας ορυκτοβάμβακες

και προσφέρει όλα τα οφέλη που ήδη σας παρέχουν οι παραδοσιακοί μας ορυκτοβάμβακες!

Διατηρούνται οι θερμομονωτικές ιδιότητες, πυρασφάλεια, κατηγοριοποίηση Α1 στη φωτιά, ακαυστότητα, ηχομόνωση, ηχοαπορρόφηση, μηχανικές ιδιότητες καθώς και υψηλό ανακυκλώσιμο πριεχόμενο, με βελτιωμένη ανθεκτικότητα του προϊόντος.

Πηγή: www.knaufinsulation.gr

 

Leave A Comment