Έκθεση Building Green

bgΗ Building Green δίνει τον παλμό των εργασιών που φέρνουν ακόμα πιο κοντά την ανάπτυξη και τη δυναμική πορεία. Στον χώρο της διαχείρισης και της εξοικονόμησης ενέργειας, η Building Green παρουσιάζει την καινούρια στροφή και την πορεία ανάπτυξης στην ασθμαίνουσα αγορά και βιομηχανία κτιρίων και οργανώνει τη σημαντικότερη συνάντηση επαγγελματιών και επιχειρηματικού κλάδου για το 2013.

Στη Building Green, οι σημαντικότερες επιχειρήσεις της βιομηχανίας της δόμησης και της ενεργειακής αποδοτικότητας υποδέχονται κοινό και επαγγελματίες και παρουσιάζουν τα νέα, πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα τους. Το Πράσινο, Έξυπνο και Ενεργειακά Αποδοτικό και φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον Κτίριο έρχεται στο προσκήνιο και ολόκληρη η γκάμα προϊόντων, υλικών, υπηρεσιών και επαγγελματιών δίνει το παρόν στο προγραμματισμένο μεγάλο ετήσιο ραντεβού.

Η Building Green φιλοξενεί την Bioenergy και την Sun & Shadow, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον όλου του κλάδου και προετοιμάζοντας το έδαφος για έναν παραγωγικό επιχειρησιακό χειμώνα.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 4 – 6 Οκτωβρίου 2013, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C Expo Center στην Παιανία, Αττικής.

Παράλληλα με την εμπορική έκθεση, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν και στις εργασίες του Συνεδρίου Eco building Conference, αλλά και τα Τεχνικά Σεμινάρια στον ανοιχτό χώρο παρουσιάσεων, Business point.

Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 4, Σάββατο 5, Κυριακή 6 Οκτωβρίου: 10.00 – 20.00

Περισσότερες πληροφορίες: buildinggreenexpo.gr

Leave A Comment